Welcome to the new FlexRadio Community! Please review the new Community Rules and other important new Community information on the Message Board.
If you are having a problem, please check the Help Center for known solutions.
Need technical support from FlexRadio? It's as simple as Creating a HelpDesk ticket.

restart looses transmit audio

K5ROXK5ROX Member
edited April 2018 in FLEX-6000 Signature Series

When I shutdown ssdr and disconnect power then restart it I loose transmit audio.

Once this happens if I click the drop down menu to select input source, it was at "Mic" so I select any other then select "Mic" again and I get audio back.

Definitely a bug.

6600  v 2.1.33 Win 7

Comments

  • Tim - W4TMETim - W4TME Administrator, FlexRadio Employee admin
    edited April 2018
    Not definitely, because if it was, more than one person would be reporting it and I cannot reproduce the behavior as you have described it.

    I suspect it is the profile that is loading when you start up that is changing the mic input.  If you make modifications to the profile settings and do not save them, then this is the behavior I would expect.

  • K5ROXK5ROX Member
    edited April 2018
    Thanks Tim, ill look into that and I'm sure your right However it is a bug because when mic shows selected and it don't work but you select something else then select mic again and it works.

Leave a Comment

Rich Text Editor. To edit a paragraph's style, hit tab to get to the paragraph menu. From there you will be able to pick one style. Nothing defaults to paragraph. An inline formatting menu will show up when you select text. Hit tab to get into that menu. Some elements, such as rich link embeds, images, loading indicators, and error messages may get inserted into the editor. You may navigate to these using the arrow keys inside of the editor and delete them with the delete or backspace key.