Welcome to the new FlexRadio Community! Please review the new Community Rules and other important new Community information on the Message Board.
If you are having a problem, please check the Help Center for known solutions.
Need technical support from FlexRadio? It's as simple as Creating a HelpDesk ticket.

Powered speakers

I just got my 6400 and when I plug in the powered speakers, there is an audible tone! It is a stereo plug. The radio is off. What am I doing wrong?

Answers

  • KD0RC
    KD0RC Broomfield, COMember ✭✭✭✭

    Hi Cy, It sounds like you might have a ground loop. Amazon sells ground loop isolators for $10 - $12 USD. I have a set of very old LabTek speakers that have the problem and the isolator cured it. Since then, I bought a set of Creative T-10 speakers that do not have the issue. I use the isolator anyway and get great sound with no ground loop noise.

  • Cy Stanway
    Cy Stanway Member ✭✭
    Thanks for the tip. It was bad speakers. I put them on a computer and had the same problem. I have another powered speaker that should work okay now. But this AM, the guys came to replace my roof.....and cut all the wire antennas!!!!!

Leave a Comment

Rich Text Editor. To edit a paragraph's style, hit tab to get to the paragraph menu. From there you will be able to pick one style. Nothing defaults to paragraph. An inline formatting menu will show up when you select text. Hit tab to get into that menu. Some elements, such as rich link embeds, images, loading indicators, and error messages may get inserted into the editor. You may navigate to these using the arrow keys inside of the editor and delete them with the delete or backspace key.