Welcome to the new FlexRadio Community! Please review the new Community Rules and other important new Community information on the Message Board.
If you are having a problem, please check the Help Center for known solutions.
Need technical support from FlexRadio? It's as simple as Creating a HelpDesk ticket.

LOST SOUND IN KE9NS POWERSDR

Don HamrickDon Hamrick Member
edited January 2019 in FLEX Series (Legacy) Radios
I finally got KE9NS PowerSDR up and running perfectly. On restart PowerSDR lost sound. I still have Windows10 sound for YouTube videos. What PowerSDR setting caused this loss of sound? Click the immage to enlarge it.

Comments

  • DH2IDDH2ID Member ✭✭
    edited January 2019
    Set the virtual cable to the settings I posted. 
    You need only two cables.
  • Don HamrickDon Hamrick Member
    edited January 2019
    Set the virtual cable to the settings I posted.
    Where did you post your virtual audio cable settings?
  • edited January 2019
    The default settings allow everything to work as it should. It is a plug and play system. I assume you are using the front phones jack for your audio. If so it should just work.

Leave a Comment

Rich Text Editor. To edit a paragraph's style, hit tab to get to the paragraph menu. From there you will be able to pick one style. Nothing defaults to paragraph. An inline formatting menu will show up when you select text. Hit tab to get into that menu. Some elements, such as rich link embeds, images, loading indicators, and error messages may get inserted into the editor. You may navigate to these using the arrow keys inside of the editor and delete them with the delete or backspace key.