Welcome to the new FlexRadio Community! Please review the new Community Rules and other important new Community information on the Message Board.
If you are having a problem, please check the Help Center for known solutions.
Need technical support from FlexRadio? It's as simple as Creating a HelpDesk ticket.

Flex 6300 ANT1 problem

ON5HC
ON5HC Member
edited March 2017 in SmartSDR for Windows
First of all, I'm very pleased with my flex 6300, doing mostly digi modes.
After working 2 months without any problem, last week I noticed problem with ANT1 input.
When antenna is connected to ANT1 I have no more signals / waterfall (rx-tx antenna are 1).
When I change same antenna to ANT2 connector (and change rx-tx ant to 2), everything works fine.
I use Win7 with v1.4.3, after update today to v1.4.11 problem is still there.
Anybody an idea what could be wrong ?

73's
Tim - ON5HC

Comments

  • Tim - W4TME
    Tim - W4TME Administrator, FlexRadio Employee admin
    edited March 2017
    I have converted this topic to a support HelpDesk ticket (http://helpdesk.flexradio.com) for expedited issue resolution.  If anyone else is experiencing an issue similar to this one, please submit a HelpDesk support ticket for issue resolution.

Leave a Comment

Rich Text Editor. To edit a paragraph's style, hit tab to get to the paragraph menu. From there you will be able to pick one style. Nothing defaults to paragraph. An inline formatting menu will show up when you select text. Hit tab to get into that menu. Some elements, such as rich link embeds, images, loading indicators, and error messages may get inserted into the editor. You may navigate to these using the arrow keys inside of the editor and delete them with the delete or backspace key.