V2.0.19 connection fails and automatic retries fail

  • 1
  • Problem
  • Updated 8 months ago
  • Acknowledged
From time to time, when I try to connect to my 6700 (v2.0.19) from SSDR, Maestro or iOS the initial display (SSDR screen is displayed, then while waiting for the Slice and panafall to come up, the connection is reset and the sequence repeats. To clear this situation, I have to cycle the radio (shutdown / startup).

Has anyone else seen this?
Photo of WA6FXT Mike

WA6FXT Mike

  • 207 Posts
  • 37 Reply Likes

Posted 9 months ago

  • 1
Photo of Jim Gilliam

Jim Gilliam

  • 839 Posts
  • 172 Reply Likes

I have had numerous instances of bringing up my radio on IOS and the screen comes up but I never get any audio or a spectrum display. After resetting the radio, no more problems until it happens again and I can't put my finger on why.


Jim, K6QE

(Edited)
Photo of WA6FXT Mike

WA6FXT Mike

  • 207 Posts
  • 37 Reply Likes
That’s what I also see, on iOS.
Photo of WA6FXT Mike

WA6FXT Mike

  • 207 Posts
  • 37 Reply Likes
A link to what I see on the Maestro.

https://youtu.be/GLlCSeZn4IA
Photo of WA6FXT Mike

WA6FXT Mike

  • 207 Posts
  • 37 Reply Likes
I guess only two of us are seeing this problem...

Mike
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9148 Posts
  • 3466 Reply Likes
I have converted this topic to a support HelpDesk ticket (http://helpdesk.flexradio.com) for expedited issue resolution.  Please respond using the HelpDesk ticket for issue resolution.

If anyone else is experiencing an issue similar to this one, please submit a HelpDesk support ticket for issue resolution.