Joining the Community is Easy!

Our community is a great place to share and connect with other people that are passionate about the same things you are. Get your questions answered, share your ideas and feedback, get your problems solved, and give back by helping others! It only takes a minute to get started.

Get Started Today

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Conversations 1 - 20 of 2688
Photo of Andrew Thall
Solution for when JTAlert was identified as a virus and quarantined by Windows Defender
Neal Campbell asked me to post my experience with Windows Defender identifying JTAlertX as a virus and quarantining it.  My solution was...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Andrew Thall
Strange problem with WSJT-X
While running WSJT-X, for some reason, the transmitter selected suddenly changes from Flex-6xxx to Ham Radio Deluxe with no warning.  I d...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Pat    KB6Y
Flex 6500 NO RF out
Ok I have a flex 6500 SmartSDR Ver 2x I just purchased a month ago. It has been working perfect with a heil Pro set headphones until la...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
Photo of Rex K0KP
Maestro lost Internet on WIFI ... connects but no Internet
My Maestro reports "Connected but no Internet" when it connects to my WIFI hot spot.  Prior to leaving home for several days it worked gr...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Chris de Voogd
New heatsinks not touching chip surface and fall of again.
I executed the heatsink modification according instructions. The 2 old ones were both lying on the bottom. Then I glued the new one...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
Photo of W9WLX-Chuck
GPSDO Failure?
Hello--I have a Flex 6600, v2.28,  I took delivery of in early February with GPSDO installed by Flex before it was shipped.  It has worke...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of John, G3WKL
SmartSDR CAT v2.2.8 slice re-assignment problem
The logging program (Logger32 v3.50.356) that I use is linked to SmartSDR through COM4 port. Since using the latest versions of SmartSDR ...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Problem
Photo of  Carl Jón Denbow N8VZ
Used Maestro with problems
I have a used Maestro that I just bought via qth.com swapshop.  It appears to have a problem.  The first time I boot it, it booted FB.  H...
  • 2 me toos
  • 20 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Gerald Schumacher
Unable to key the 6600M using the Maestro,have the correct mic selected am able to uise the atu. using latest software
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
  • Solved
Photo of Dennis Terry
No Tune output on 40M Flex 6300. High SWR into a dummy load
I have a Flex 6300 without a built-in tuner and it will tune into a dummy load without any problems on all other bands except on 40M wher...
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Steve
Email notifications not working
Email notifications not working.  I was getting notifications from the community but now I get none.  I checked my SPAM and I checked my ...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Problem
Photo of Barry Simpson
Boot problems with 6600M
After booting straight to the opening screen for some time since the last firmware update, my 6600M has now reverted to stopping at the s...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of  Carl Jón Denbow N8VZ
GPSDO Not Detected by SmartSDR
I just installed a DOGPS module in a reconditioned Flex 6500 just purchased from the factory.  I'm using the latest SSDR -- 2.2.8.  The D...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Doug Allen
Flex+5000 low power
Maximum 50 watts out
  • 2 me toos
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Rick, K7FYI
Flex Down! (6300 - Fan)
Just reporting in that I too am apparently having fan issues with my 6300. I've read up on the issue and know my options (i.e. Help Desk ...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Paul Staupe
6600M only works properly by loading one profile
Flex 6600M running 2.2.8.109. Worked perfectly until a couple of weeks ago. Suddenly, I would switch from band to band using existing p...
  • 1 me too
  • 10 replies
  • Problem
Photo of Jonathan Payne
Still having issues with the 6600M. When pressing PTT it locks up in TX mode & shuts down even without an external computer.
Upon trying to TX, even at 1 watt, 6600M locks up in TX & won't re-boot. It does the same thing whether the in board computer is activate...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of KK9W - Steve
Error on Web Site
Just purchased a ACC-8P-TRS for my 6400. Web site description shows it as 8" long. Mine is 36" long. Just thought you should know.
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Fred  W9TB
6600M Start Up Problem
660M will not start up several times sense May 4 Gets to meters and  stops. I put in help desk ticket 3 days ago and still waiting for so...
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Problem
Photo of Barry Young
640O Radio Went Dead
I was just Transmitting on 14.300. Tuned the radio, it was fine, went to transmit. The radio shut down, it started blinking red in a glow...
  • 1 me too
  • 15 replies
  • Problem