Joining the Community is Easy!

Our community is a great place to share and connect with other people that are passionate about the same things you are. Get your questions answered, share your ideas and feedback, get your problems solved, and give back by helping others! It only takes a minute to get started.

Get Started Today

  • Step 1: Sign Up
  • Step 2: Follow Categories

Conversations

Conversations 81 - 100 of 3203
Photo of Dennis ODell
New, strange problem with audio
When I'm monitoring the ham bands with my 6400M, with no computer connection, the audio level on slice 1 sometimes will suddenly increase...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of mike /k6mgk
Microsoft Edge
when trying to log into the help desk and the community it fails to let me log in, I can however log into with internet explore, any sugg...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of KC0EM
Version 3.x a no go
Hi, I bought and installed version 3.x. Now the radio doesn't work at all. It tells me a license is required and even when I click on ...
  • 1 me too
  • 26 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Ron Hughes
New to the SDR-1000
Hi everyone, I recently became the proud owner of an SDR-1000 complete setup running with Windows XP. I'm pretty happy with the RX portio...
  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of Andy
Starting SSDR
My 6400M is on, Cat control is operational with my logging program. So while listening to CW I decided to double click on the SmartSDR ic...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem