WSJT-X

  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
An error opening audio device has occurred.
Photo of Lee

Lee

  • 39 Posts
  • 2 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Ross - K9COX

Ross - K9COX

  • 354 Posts
  • 108 Reply Likes
Photo of George Molnar, KF2T

George Molnar, KF2T, Elmer

  • 1680 Posts
  • 616 Reply Likes
Confirm your default Windows Audio Device. It may have been changed by "something."
Photo of Martin Ewing AA6E

Martin Ewing AA6E

  • 330 Posts
  • 79 Reply Likes
What OS version? Did you get a "helpful" update?
Photo of Lee - N2LEE

Lee - N2LEE

  • 320 Posts
  • 167 Reply Likes
That's not a question, that a statement.
You need to provide more information other than "Its broke".

Anthony people are happy to help but you have to meet us half way.
Screen shots, configuration information, steps you have tried so far... something.
Photo of Lee

Lee

  • 39 Posts
  • 2 Reply Likes
i guess what you are telling me is i don't know what i am doing.  Anyway, thank you.  i'll  work it out myself.  Happy Easter everyone.
Photo of George Molnar, KF2T

George Molnar, KF2T, Elmer

  • 1680 Posts
  • 616 Reply Likes
Please see my comment above -- sometimes Windows gets an itch, and scratches it by reconfiguring COM ports and default audio devices. Check your settings to confirm they are what you believe they should be.

Good luck.
Photo of David Warnberg

David Warnberg

  • 698 Posts
  • 91 Reply Likes
@Anthony...  What audio device is WSJT-X set to open upon start?