SmartSDR 1.6.21

  • 2
  • Praise
  • Updated 3 years ago
Once again, no issues with the install and all is working well... Got it installed last night and initial testing this morning showing no issues.

Thanks again FLEX
Photo of David Warnberg

David Warnberg

  • 622 Posts
  • 73 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 2
Photo of WW1SS - Steve

WW1SS - Steve

  • 746 Posts
  • 256 Reply Likes
My install went great too. No issues. Then . . . I uninstalled 1.6.17 and uninstalled dax drivers by mistake. Had to uninstall all and reinstall and all is OK again
Photo of KM4CQG

KM4CQG

  • 231 Posts
  • 38 Reply Likes
Happy to report this release went much smoother then 1.6.17 had no issue with this update.

Ian
Photo of Bob G   W1GLV

Bob G W1GLV

  • 738 Posts
  • 131 Reply Likes
Ditto, here too.
Photo of Rick Hadley - W0FG

Rick Hadley - W0FG

  • 598 Posts
  • 129 Reply Likes
No problems at all here.  Being as this was just a maintenance release, I just uninstalled 6.17, keeping the drivers and installed 6.21.   Back up and running in a matter of minutes.
Photo of Jim Ervin

Jim Ervin

  • 4 Posts
  • 0 Reply Likes
I upgraded my 6300 this afternoon.  No problems here.  Uninstalled 6.17, installed 6.21.  I did keep the drivers like W0FG.  It is running with no problems.
Photo of Mark K9BOO

Mark K9BOO

  • 18 Posts
  • 2 Reply Likes
The related firmware upgrade seems to have not gone well for me. : (
After the firmware upgrade, the radio "freezes" a few seconds after boot-up but before Smart-SDR can run with it.  I have a support ticket entered.

Update:  The problem was resolved by doing a "white indicator" reset as described in other threads (and the hardware reference).  whew!  <sound of relief >  : ) 
After that reset, I found the firmware had been successfully upgraded.
(Edited)
Photo of k3Tim

k3Tim

  • 896 Posts
  • 184 Reply Likes
No problems with upgrade, Win 10 / 1.6.17 ==>> 1.6.21
Photo of Norm - W7CK

Norm - W7CK

  • 752 Posts
  • 159 Reply Likes
This time I did a complete uninstall of all previous versions.  I followed the instructions provided by Flex.  I'm running Windows 10 and have had no problems at all.  Install went without a hitch and the entire process only took about 15 minutes.
Photo of Mike Sonn

Mike Sonn

  • 46 Posts
  • 5 Reply Likes
Install here without a hitch also.  New to the 6300...1 week today.  Running Windows 10 and performed the update without uninstalling 1.6.17.  Interesting to watch the radio and update program go through the paces.  Everything is working just fine here.