SliceMaster question

  • 1
  • Question
  • Updated 2 weeks ago
New rig: flex 6600, new laptop with fresh install of SSDR and thats all working.  Fresh install of CW skimmer.

However when I run slicemaster I get a blank window.  Tried .22a as well.  Same thing.

What am I missing?

Photo of Mark - WS7M

Mark - WS7M

  • 949 Posts
  • 323 Reply Likes

Posted 2 weeks ago

  • 1
Photo of K1DBO

K1DBO

  • 220 Posts
  • 30 Reply Likes
Hi Mark,

That's a very sad looking screen.  Slice Master has connected to your radio but has failed to finish building its user interface.  I'll bet there is something interesting in the logs. 

When Slice Master was starting up did any error or warning messages appear in the status line?  If you click on the radio model in the lower left corner then let your mouse just hover there for a second, you should get a pop-up with the last few status messages.

If it's not too much of a bother, send me an email with your configuration folder attached.  Just navigate your way to 

C:\Users\<your name here>\AppData\Local\K1DBO

Then right-click on slice-master and select Send to/Compressed (zipped) folder.  That will create a zip containing your logs and configs.  If the splash screen worked, it shows an email address you can use.  If not, there's a popular web site where you can enter my call sign and find my email ;)

Thanks.

--Don
Photo of Mark - WS7M

Mark - WS7M

  • 949 Posts
  • 323 Reply Likes
Hi Don,

I'll give it another try on the laptop.  It is a 4K screen on the laptop so perhaps something about that.

I just tried .22a on my desktop, more standard sized screen and it seems to work fine here.

Get back to you with log on the laptop.