SDR 2.4.9 Install went perfect on my 6400M

  • 3
  • Praise
  • Updated 1 year ago
Just a short note to compliment the Flex team -- at least on my setup the upgrade to V2.4.9 wen perfectly, both on the PC version of Smart SDR and in the rig firmware.  Took less than 5 minutes.  Thanks!  de Roger W6VZV
Photo of Roger,  W6VZV

Roger, W6VZV

  • 263 Posts
  • 120 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 3
Photo of Doug

Doug

  • 154 Posts
  • 56 Reply Likes
This firmware has a problem in that if you have your DAX on your VOX won't work.
Photo of FRED  W9TB

FRED W9TB

  • 166 Posts
  • 64 Reply Likes
Hard to believe   VOX and DAX not working together got by the testers :(
(Edited)
Photo of David Decoons wo2x

David Decoons wo2x, Elmer

  • 1465 Posts
  • 310 Reply Likes
I guess some Alpha members use foot pedals (I do). Haven’t used vox in over 20 years.

Dave wo2x
Photo of Roger,  W6VZV

Roger, W6VZV

  • 263 Posts
  • 120 Reply Likes
Good to know.  I was simply commenting that the install of the upgrade went fine.  I thought others might be encouraged to know that.  de Roger W6VZV
Photo of Steven Linley

Steven Linley

  • 401 Posts
  • 68 Reply Likes
After one failed attempt, I am still staying away.
I like V2.3.9 and it does everything I need and want.
I don't want to upgrade until it is working.100%.
Photo of Bill -VA3WTB

Bill -VA3WTB

  • 3981 Posts
  • 971 Reply Likes
Good to hear Roger,, this is something that Flex does so well is painless upgrades,,how ever there are some who still seem to have a lot of problems...lol

Over the last 3 years I have NEVER had a failed upgrade. And It looks like all the things they did under the hood in this one has improved things.
Photo of Bill Roberts

Bill Roberts

  • 226 Posts
  • 46 Reply Likes
Mine went perfectly, as usual.
Photo of WQ2H - Jim Poulette

WQ2H - Jim Poulette

  • 122 Posts
  • 29 Reply Likes
Easy upgrade here as well - as Roger said, took me about 5 minutes.
73
Jim, WQ2H
Photo of Burt Fisher

Burt Fisher

  • 1268 Posts
  • 484 Reply Likes
After the upgrade I can transmit my recordings but can't hear them 
Photo of WQ2H - Jim Poulette

WQ2H - Jim Poulette

  • 122 Posts
  • 29 Reply Likes
Seems to work here (at the moment) - no clue why. I did notice I had to turn up the MON level a lot higher then normal.
Photo of Burt Fisher

Burt Fisher

  • 1268 Posts
  • 484 Reply Likes
It works most of the time if I engage MOX but no sound if I try to play the recording with the mike button pressed. How do you make the other buttons on the mike work?
Photo of Bill -VA3WTB

Bill -VA3WTB

  • 3981 Posts
  • 971 Reply Likes
To transmit your recording you have to use the dax button, that hole systom is not working correcty I think, Something happened when they made dax changes in the latest update.
Photo of WQ2H - Jim Poulette

WQ2H - Jim Poulette

  • 122 Posts
  • 29 Reply Likes
It never worked with my old Yaesu MB200A8X, but when I got the Inrad - hooked everything up, and it seemed to work fine. With the M629 you push 'talk' (the only button on it) - then play your recorded message (DAX on, PROC off, EQ on, w/ mic level about 85).