Radio not shutting down cleanly

  • 2
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • Acknowledged
  • (Edited)
Ive noted now that on both computers I use to connect to the Flex 6700 that shutting down the radio causes the audio to remain on even though the SSDR Ver 1.1.3 window closes fine.  This happens on both the Ham shack computer direct connection and the Den computer audio using DAX. Each time when the SDR GUI is reopened there are then 2 Panadapters open.  The original one minus the slice and a new panadapter with its associated Band slice.  This time when the GUI is closed the audio shuts down with it.  This seems to happen every other time (alternate) the SSDR is started and stopped.   Hopefully this explanation is as clear as mud.  Is anyone else seeing this?  It onlly started here since loading V1.1.3.


Photo of K1UO - Larry

K1UO - Larry

  • 773 Posts
  • 126 Reply Likes

Posted 5 years ago

  • 2
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9148 Posts
  • 3467 Reply Likes
This is a previously reported issue with v1.1.3 and it is in the bug tracker for further investigation.
Photo of K1UO - Larry

K1UO - Larry

  • 773 Posts
  • 126 Reply Likes
recently noticed the Panadapter trace is sometimes missing....  Happened two or 3 times today on startup even after doing a reset to factory defaults..  Is this a known problem also Tim?
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9148 Posts
  • 3467 Reply Likes
Yes, there have been reports of this behavior and it has been logged in the bug tracker for further investigation.