Processor Nor DX DX+ info hidden by the status bar...

  • 2
  • Problem
  • Updated 4 years ago
  • Acknowledged
After the upgrade. The words just don't line up where you can read them.  Wish I knew had to post a screen shot. 
Photo of Mike Agnew

Mike Agnew

  • 8 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 years ago

  • 2
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9198 Posts
  • 3558 Reply Likes
Drag and drop the screenshot into the post window,
Photo of Duane, AC5AA

Duane, AC5AA

  • 463 Posts
  • 104 Reply Likes
I don't see it - haven't read up to see if it's been moved somewhere else or not but the processor selector is . . . ?
(Edited)
Photo of W7NGA

W7NGA

  • 451 Posts
  • 190 Reply Likes
It's difficult to see, but aren't you in CW mode only?
Photo of KC2QMA_John

KC2QMA_John

  • 784 Posts
  • 332 Reply Likes
Yes I see the same. Also maybe while that's fixed you can also widen the area for the mouse cursor over the Volume Slider to match all of the other sliders.
Only the top half of the volume slider is the mouse area.
(Edited)
Photo of Rick Hadley - W0FG

Rick Hadley - W0FG

  • 606 Posts
  • 131 Reply Likes
Duane, you can't see it because your slice is set to CW.  It only shows up if you're in SSB.
Photo of Duane, AC5AA

Duane, AC5AA

  • 463 Posts
  • 104 Reply Likes
Well, of course - doh! I'm in CW or RTTY 90% of the time, and the only time I look for it is when I'm in SSB, and there it is. Tonight I didn't even think to switch modes. Thanks for pointing out my error, Rick.
Photo of KC2QMA_John

KC2QMA_John

  • 784 Posts
  • 332 Reply Likes


Here you can see the NOR/DX & DX+ text is slightly out of alignment.

(Edited)
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9198 Posts
  • 3558 Reply Likes
Official Response
This looks like some of the GUI controls became misaligned.  I will write this up as a defect.  Thanks for the screen shot, that is a big help
Photo of KC2QMA_John

KC2QMA_John

  • 784 Posts
  • 332 Reply Likes
Could you also have them look into the the area for the mouse cursor over the Volume Slider to match all of the other sliders.
Only the top half of the volume slider is the mouse area.
This existed in 1.5 also.
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9198 Posts
  • 3558 Reply Likes
That defect is already in the bug tracker.  I'll see what I can do but I can't make any promises.
Photo of KC2QMA_John

KC2QMA_John

  • 784 Posts
  • 332 Reply Likes
Thanks Tim.
These are all small problems. But I must say I look forward to taking advantage of some of the new powerful features in the new version.
(Edited)

This conversation is no longer open for comments or replies.