pc headphones

  • 1
  • Question
  • Updated 10 months ago
Trying to listen to my 6600 through headphones plugged into the pc.  No joy.  PC Audio is enabled in ssdr and gain is up and speaker is default in Win 10.  Slice audio gain is up.  DAX control panel shows Slice A streaming.  The pc headphones work fine watching a video.  Any suggestions?
Photo of K4ELO

K4ELO

  • 96 Posts
  • 17 Reply Likes

Posted 10 months ago

  • 1
Photo of Mark WS7M

Mark WS7M

  • 426 Posts
  • 119 Reply Likes
I think we have the same problem.  Try not running Dax and I think your PC headphones will work.

Not a solution, just see if it is like my issue:

https://community.flexradio.com/flexradio/topics/pc-audio-issue-with-dax-2-1-30
Photo of George Molnar, KF2T

George Molnar, KF2T, Elmer

  • 1590 Posts
  • 555 Reply Likes
Sorry, am on a plane, so dont have stuff in front of me! With a slice configured as above, and PC Audio (aka “Remote”), you should hear something. Make sure that AGC_T isn't too low, also.

You might want to listen to the rig off the physical speaker jack first, just to clear all the settings issues that might be at play.
Photo of K4ELO

K4ELO

  • 96 Posts
  • 17 Reply Likes
Yes, set up like that.  I think it is the 6600 as there is also no audio from the phones jack.  They shipped me a new one today.  Guess i'll wait for that one.
Photo of Mark WS7M

Mark WS7M

  • 426 Posts
  • 119 Reply Likes
Well that sux... Sorry to hear that.
Photo of Mark WS7M

Mark WS7M

  • 426 Posts
  • 119 Reply Likes
Did you try a factory reset?  I'm not even sure how you do that on the 6600 since it doesn't have the front button?!?
Photo of K4ELO

K4ELO

  • 96 Posts
  • 17 Reply Likes
Tried that - no luck Mark.  Same symptoms.  Thanks for trying.