No audio with 1.4

  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
Okay, so I do have everything working on my normal radio computer. Wanting remote on my laptop, I installed 1.4 on a Windows 7pro VM running on my Macbook Pro. I use VMWare Fusion. Everything installs and runs fine but I get no receive audio. I can see audio in DAX RX1 but I hear nothing.

Any clues appreciated.

Jon...kf2e
Photo of Jon - KF2E

Jon - KF2E

  • 623 Posts
  • 180 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of George Molnar, KF2T

George Molnar, KF2T, Elmer

  • 1529 Posts
  • 541 Reply Likes
Don't select DAX - Remote Audio works separately. Make sure your default audio devices are set to Speaker & microphone.
Photo of Jon - KF2E

Jon - KF2E

  • 623 Posts
  • 180 Reply Likes
Hi George,

I deselected DAX but it makes no difference. I only mentioned it because it seems to be seeing the audio from the radio. The default audio devices are set to Speaker & microphone. I hear normal windows sounds fine. Just no audio from the Flex.

Thanks,

Jon...kf2e
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9043 Posts
  • 3434 Reply Likes
click the MOX button
Photo of Kent Hufford

Kent Hufford

  • 50 Posts
  • 5 Reply Likes
yea. that works.  is there instructions for 1.4 somewhere other than the release notes?
Photo of Gerald - K5SDR

Gerald - K5SDR, Official Rep

  • 794 Posts
  • 1432 Reply Likes
Download the SmartSDR Software User's Guide from the website. It is updated for v1.4.
Photo of Alex - DH2ID

Alex - DH2ID, Elmer

  • 878 Posts
  • 157 Reply Likes
Sorry, Gerald, the link to the user guide seems to be broken:
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9043 Posts
  • 3434 Reply Likes
I am aware of the issue and working on it.