My 6300 NO turn On

  • 1
  • Question
  • Updated 4 months ago
Any help?... 

when i try to turn on the 6300, .....Push the power button.. After 50-55 seconds of green flashing my 6300 no turn on, after this time the radios goes off,  The factory reset dosent works...

Thanks..
Photo of Sal ( HK1T )

Sal ( HK1T )

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 4 months ago

  • 1
Photo of Michael Walker

Michael Walker, Employee

  • 245 Posts
  • 67 Reply Likes
I am converting this to a help desk ticket.  
Photo of Sal ( HK1T )

Sal ( HK1T )

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Many Thanks..!
Photo of Danny K5CG

Danny K5CG

  • 299 Posts
  • 43 Reply Likes
Power Supply Voltage?
Adequate current?
Photo of Sal ( HK1T )

Sal ( HK1T )

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Yes, im using a MFJ 25AMP power Suply, and the VHF radio its working fine,whit the same powerS (double Check 13.9 V)  

All the cables are disconected (obviusly not the power cord), so sad i receive the radio only 3 monts ago.  :-(    I did the factory reset, and it's the same result ...  When i try to turn ON  i receive  50-53 seconds of green flashing and goes to Off.
Photo of Delbert McCord

Delbert McCord

  • 108 Posts
  • 19 Reply Likes
Thats what mine did when it had its fan issue. Good luck. If you only purchased a a few months ago you should be ok to get it fixed for free.
Photo of Sal ( HK1T )

Sal ( HK1T )

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
I hope too, Thanks Delbert.
Photo of George Molnar, KF2T

George Molnar, KF2T, Elmer

  • 1549 Posts
  • 548 Reply Likes
Try a factory reset INCLUDING disconnecting power for a few minutes. Good luck & hope it's easily fixed.
Photo of Sal ( HK1T )

Sal ( HK1T )

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes
Thanks George, 

I did...   and its not working.  Again when i try to turn ON  i receive  50-53 seconds of green flashing and goes to Off.