Maestro will not boot

  • 2
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Acknowledged
Got my Maestro yesterday and am getting a grey screen with error message "Waiting on Hardware Initialization (K)".  I've opened a help desk ticket, but will likely have to wait until Monday to hear back from Flex - does anyone else know the fix for this?


Thanks,

John
AE7JW
Photo of John Week

John Week

  • 5 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 2
Photo of Steve

Steve

  • 28 Posts
  • 3 Reply Likes
John,

If the Maestro is running, press and hold the power button for 20-30 seconds. Continue holding even after the slide to Shut Down your PC screens is displayed until it power off (the is a full reset shut down)

Disconnect all power sources for 15 minutes.

Connect DC power and an wired Ethernet connection and try to boot up.  


(from a different thread)
Photo of Don

Don

  • 94 Posts
  • 5 Reply Likes

John,

Had the same problem,Check your power cord. Make sure your power cord is pushed in all the way.


Don...w2xb

Photo of Bob- W5TX

Bob- W5TX

  • 109 Posts
  • 21 Reply Likes
John
Turn off Maestro by long push on power button. Wait about 15 seconds. Then turn on Maestro. Use 12 v power and wired Ethernet initially. This should cause a normal start. If not turn off radio and restart. If by chance this does not clear start a help ticket.
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9154 Posts
  • 3507 Reply Likes
Official Response
This appears to be an internal communication issue and is being addressed via the open HelpDesk ticket.  If anyone else is experiencing an issue similar to this one, please submit a HelpDesk support ticket for issue resolution.

This conversation is no longer open for comments or replies.