maestro monitor

  • 2
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Answered
  • (Edited)
Noticed that I can barely hear myself when using the monitor function in the maestro. Have it enabled and it is turned up all the way. Am I doing something wrong??? Using a radiosport headset.
Photo of WW1SS - Steve

WW1SS - Steve

  • 810 Posts
  • 269 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 2
Photo of Lewis Cheek

Lewis Cheek

  • 240 Posts
  • 42 Reply Likes
Same issue here!

Lew
N4CO
Photo of Jim

Jim

  • 17 Posts
  • 6 Reply Likes
Same here.
Photo of Mike va3mw

Mike va3mw

  • 824 Posts
  • 199 Reply Likes
This has been reported as a bug already.
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9198 Posts
  • 3558 Reply Likes
Official Response
This issue has been previously identified and is in our bug tracker as defect #3681
Photo of N3NER

N3NER

  • 186 Posts
  • 24 Reply Likes
I know about this issue but I can't seem to find the mon button in Maestro
Photo of WW1SS - Steve

WW1SS - Steve

  • 810 Posts
  • 269 Reply Likes
TX Menu
(Edited)
Photo of Rob Blackie

Rob Blackie

  • 122 Posts
  • 8 Reply Likes

I had same issue Steven but then I turned the gain up to 3/4 full, and all was ok, got good audio reports after that

( slider next to mic selector button ) I assume that was the gain.

cheers rob

Photo of Rich - N5ZC

Rich - N5ZC

  • 187 Posts
  • 24 Reply Likes
Any updates to the monitor issue while using a Maestro?

Thanks

Rich - N5ZC
Photo of Sergey Abrikosov

Sergey Abrikosov

  • 284 Posts
  • 39 Reply Likes
I am looking into this issue most of the day today. 
I have Radiosport Headset connected to Maestro. Monitor Level is very low in SSB mode, I can barely hear myself with Monitor set to Max.
Is it still unresolved Bug?
Sergey, KN7K