IQrouter and Antenna Genius

  • 1
  • Question
  • Updated 6 months ago
I just switched my router to an IQrouter and it works fine except it drops my Antenna Genius so I lose the antennas in my 6700... everything else on the LAN works fine except the AG which works fine then gets dropped and I must restart it.... any ideas???
Photo of AH0U

AH0U

  • 255 Posts
  • 29 Reply Likes

Posted 6 months ago

  • 1
Photo of Cal Spreitzer

Cal Spreitzer

  • 346 Posts
  • 61 Reply Likes
Hi Bruce,  are you running your Antenna Genius software inside your network or remotely outside your network?  My IQ Router and AG have been running without any issues SO2R with Flex 6600.  I run the AG software on a shack computer inside my home network.  The AG is connected via Ethernet to my shack switch which runs to the IQ router.  The Flex 6600 is also hooked to same switch. 

Cal/N3CAL
(Edited)
Photo of AH0U

AH0U

  • 255 Posts
  • 29 Reply Likes
Mine is hooked up the same way and now I am beginning to think there is a problem with the 5 port hub in the shack ... I can see no other element in the equation that could affect things this way.
Photo of Cal Spreitzer

Cal Spreitzer

  • 346 Posts
  • 61 Reply Likes
Can you log into your switch and check it's settings?  On my 8 port switch I was able to actually log into the switch and found initially one of the settings it had was where it would go into a sleep mode and power down (Green Energy Efficient) .  It defaulted to this so I had to turn it off.  It's like  a USB port or computer going to sleep.  Make sure that setting is turned off.

Cal/N3CAL
(Edited)