Iambic CW Keyer always switching into mode A then band changed

  • 1
  • Problem
  • Updated 3 years ago
  • Acknowledged
Iambic CW Keyer always switching into mode A then band changed. Can`t be stored into  profile, SSDR 1.5.0
 
Photo of Sergey, R5AU

Sergey, R5AU

  • 847 Posts
  • 112 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9152 Posts
  • 3479 Reply Likes
I have entered this report into our bug tracker for further investigation.  Please report any additional information related to this specific issue in this community topic.
Photo of Sergey, R5AU

Sergey, R5AU

  • 847 Posts
  • 112 Reply Likes
Unfortunately right now I am in business trip however issue well repeatable. I have done downgrade to the 1.4 and back to the 1.5 with full reset without positive results.

BTW at the fist time of upgrade to the 1.5 this is was without visible issues on the end but then I tried transmission , my TX signal was or completely on the other frequency or on the other side band, issue was I think in profiles where after full reset of radio issue disappeared and I setup a new profiles.
The one more problem was with TX activation on the slice - I have dedicated profiles for every mode and every band, then I selecting a new band with profile operation completed but no active (selected for TX) slices exist .
After a couple of resets issue disappeared but still exist in any time initial one with keyer Iambic mode.
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9152 Posts
  • 3479 Reply Likes
This issue has been addressed in the 1.6.x release of SmartSDR,
Photo of Sergey, R5AU

Sergey, R5AU

  • 847 Posts
  • 112 Reply Likes
Thank you Tim !