FLEX 6700 relay clicking

  • 1
  • Problem
  • Updated 5 years ago
  • In Progress

Some relay inside my new Flex 6700 keeps clicking?  Any ideas?

Keith, K5ENS

Photo of Keith

Keith

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 5 years ago

  • 1
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9152 Posts
  • 3471 Reply Likes
We'll need more info.  What are you doing when it clicks?
Photo of Keith

Keith

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes

Nothing and everything.  As soon as I connect to the radio it starts clicking a relay.  All seems to be working fine.  I just first started the radio this morning.  Running v1.1.3.
Photo of Keith

Keith

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes

Well now it's decided not to connect.  After a long calibrating time I get a TIMEOUT and 3 red flashes then a pause on the front panel light.
Photo of Keith

Keith

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes
Did get the 6700 to connect but the relay starts clicking as soon as I connect.
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9152 Posts
  • 3471 Reply Likes
Do a cold boot of the radio, which is to shut down and remove power for several seconds before powering up again.  Let me know if that doesn't solve your issue.
Photo of Keith

Keith

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes

Same thing after re-booting everything.
Photo of Carl/K5HK

Carl/K5HK

  • 47 Posts
  • 9 Reply Likes
Sounds like a reset in order and if doesn't work reload software/firmware.
Photo of Keith

Keith

  • 9 Posts
  • 0 Reply Likes

Didn't work.
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 9152 Posts
  • 3471 Reply Likes
Keith - I have changed this post to a problem topic and converted this topic to a support HelpDesk ticket (http://helpdesk.flexradio.com) for expedited issue resolution.  If anyone else is experiencing an issue similar to this one, please submit a HelpDesk support ticket for issue resolution.

This conversation is no longer open for comments or replies.