Flex6500 strange behavior!?

  • 1
  • Question
  • Updated 3 years ago
  • Answered
I received my trade up flex6500 last night.  This morning I was playing around with it and came across something I don't understand.

I had slices C & D on 20m watching both CW and the RTTY contest.

I had slices A & B down on 40.  In the upper panadapter I changed band to 15.  Looked around a bit but nothing really going on, then I changed to 10m.  Same thing.  A few rtty stations but not much.

When not operating I like to listen around and I always get a kick out of the CBers and how they talk to I took the top panadapter and began to drag it to the right until I was in some of the CB band.

At point point I heard a click in the radio and noticed everything going on, on 20m went kind of dead.  So I slide the top pan back and click they came back.

The attached movie shows this in progress:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/7578983/Flex6500OddBehavior.mp4

Perhaps this is expected as I have the single SCU but I was little surprised to see it do this.  Is this to be expected?  IE if I want to use one pan to listen to stuff outside of ham bands that the other pan will kind of go deaf?
Photo of Mark - WS7M

Mark - WS7M

  • 993 Posts
  • 353 Reply Likes

Posted 3 years ago

  • 1
Photo of Mark - WS7M

Mark - WS7M

  • 993 Posts
  • 353 Reply Likes
Ok nevermind... for whatever reason when sliding the pan like that the receive antennas were switching to xvtr...  strange.

This conversation is no longer open for comments or replies.