Flex 6400 will not transmit on on LSB or USB.

  • 1
  • Problem
  • Updated 10 months ago
Flex 6400 will not transmit on on LSB or USB. It's been working fine for a week. It will transmit fine when I run WSJT. It will tune just fine. But when I transmit it does nothing. I reset everything to default settings. Double checked everything but something is wrong. Any ideas? Flex 6400 software v 2.4.9.  Thanks Jerry N6JKH.
Photo of Jerry Haar

Jerry Haar

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like

Posted 10 months ago

  • 1
Photo of Art - N4QNT

Art - N4QNT

  • 68 Posts
  • 17 Reply Likes
Hello Jerry, did you do a hard master reset by pushing and holding the power button till it turns White?
Photo of Jerry Haar

Jerry Haar

  • 3 Posts
  • 1 Reply Like
I just did a master reset and it is working again.  I had not tried that.  So now I know.  Thanks Art for the speedy reply.  This is a great radio by far the best radio I have ever owened.  Thanks guys.
Photo of Art - N4QNT

Art - N4QNT

  • 68 Posts
  • 17 Reply Likes
I concur, I’m loving it as well... 73’ Jerry
Photo of WX7Y

WX7Y

  • 799 Posts
  • 165 Reply Likes
Sure you just didn't have the MIC input set to the wrong input device?
easy to have that happen.

Bret
WX7Y

Photo of Bill -VA3WTB

Bill -VA3WTB

  • 3975 Posts
  • 967 Reply Likes
Any time something really strange happens a hard factory reset is sometimes needed. Or a cold reset with the power cord disconnected for 10 seconds. In these radios there are so many things that are programed and it all has to sink. Remember to save a known good set of profiles first..lol