Figures...

  • 1
  • Problem
  • Updated 4 weeks ago
So my 6600 came back from fan replacement 3 months ago.  Since then its been on 24/7.  It has been rebooted a couple times without issues.

All weekend the radio was fine.  I used it a lot on Saturday am and watched the bands most of Sunday.   
 
Shutdown SSDR and went to bed about 10pm last night.  This morning the radio was not seen in the SSDR radio finder list.  I've had this happen so I toggled my remote on I/O to get it to reboot.  Some 5 minutes later still no radio.

To confirm it was not a network issue I powered on my 6300 remotely.  It came right up and SSDR saw it.

So I went out to the radio shed and the Flex 6600 was blinking continuous red.  Restarted.  The progression was:

2:45 of slow green blinking, then continuous red blink.  No pattern.  Just on/off slowly.

This seems like a boot failure so I opened a helpdesk ticket.   I took a movie of the process and was about to try and upload it to the helpdesk and how the helpdesk appears to have crashed.

Sigh... just not my day it seems.
Photo of Mark - WS7M

Mark - WS7M

  • 1026 Posts
  • 364 Reply Likes

Posted 4 weeks ago

  • 1
Photo of Greg - N8GD

Greg - N8GD

  • 218 Posts
  • 82 Reply Likes
I hate to mention this after you had the fan replaced recently, but a single red blink indicates a fan failure!
Photo of John - AI4FR

John - AI4FR

  • 72 Posts
  • 23 Reply Likes
Oh say it isn't so. I really hate to hear this Mark. I sure hope you get it resolved and quickly.

ARGH!!!
Photo of Mark - WS7M

Mark - WS7M

  • 1026 Posts
  • 364 Reply Likes
Flex thinks it is SD card and are sending a new one to try.  Should have it on Friday.  For now its back to the reliable old 6300.