Error at the start of SliceMaster v0.10.4c

  • 2
  • Question
  • Updated 10 months ago
  • Answered
SliceMaster v0.10.4c
Photo of IK6DLK Fabrizio

IK6DLK Fabrizio

  • 17 Posts
  • 6 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 2
Photo of Jay Spaulding

Jay Spaulding

  • 66 Posts
  • 3 Reply Likes
I got the same error after I read this email. Just firing up everything this morning and out of the blue. 
I just got it all working last night before bed. And I wake up to this error. 

Jay
Photo of WW1SS - Steve

WW1SS - Steve

  • 809 Posts
  • 269 Reply Likes
You will get that error if you run 2 instances of the program
Photo of Jay Spaulding

Jay Spaulding

  • 66 Posts
  • 3 Reply Likes
I rebooted and it works again.. 
Photo of K1DBO

K1DBO

  • 543 Posts
  • 112 Reply Likes
This error was a port conflict between Slice Master's telnet aggregation server and something (possibly a second instance of Slice Master) else.  As of v0.10.5 the error no longer prevents Slice Master startup.  Instead, it just disables the telnet aggregation server and logs the error.  
Photo of David Okay Patton

David Okay Patton

  • 23 Posts
  • 3 Reply Likes
I'm running into a similar issue with v0.10.5.  It won't start at first, but keeps trying. After a few minutes, it finally connects. Just started this evening. Started before Windows update, and continuing after the update was installed. 
Photo of Andy - KU7T

Andy - KU7T

  • 257 Posts
  • 25 Reply Likes
Same issue here. Its stability has somehow gone down from 10.3. I do not know why that is the case, any other apps that talk to the flex connect immediately. I have submitted a issue at the github with the error log... Hope this can be fixed. 

I actually have started going back to SDRBridge, but it has its issues too. I kind of liked SliceMaster better, when it worked....

73
Andy
KU7T
Photo of K1DBO

K1DBO

  • 543 Posts
  • 112 Reply Likes
A reboot of the radio usually clears this one up.  My current development version has a better fix.  I was hoping to add some feature to the next release but might have to just settle for a bug fix release instead... and soon.
Photo of Clay N9IO

Clay N9IO

  • 633 Posts
  • 170 Reply Likes
Having same issue here.
And I only have one instance running.
It is version 10.5
Actually happy to hear I am not the only one. Was having an uh oh moment.

Clay N9IO