1.10.8 crashes intermittently usually after flex control get intermittent.

  • 1
  • Question
  • Updated 1 year ago
  • Answered
1.10.8 crashes intermittently usually after flex control get intermittent. Have to restart software to get up again, sometime Flex knob still intermittent and must shut down radio and reboot radio and software. This is new with the Beta version. Anyone else have similar problem? 

Thanks
 Ed...K1EDG
Photo of Ed

Ed

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes

Posted 1 year ago

  • 1
Photo of Ronald / W4RJF

Ronald / W4RJF

  • 18 Posts
  • 1 Reply Like
Hello Ed...I'm using the Beta version and so far the only issue I have is port duplication...Flex Control and platform both working solid...I realize this does not help you very much.  I would recommend opening up a Support Ticket...Take care

Ronald
Photo of David Livingston

David Livingston

  • 107 Posts
  • 27 Reply Likes
Yes, I know a number of people including myself having this issue...!!!
Photo of Paul - W3PH

Paul - W3PH

  • 26 Posts
  • 4 Reply Likes
I've had the problem twice with 1.10.8 using a Maestro. Maestro lost connection with the 6500 and couldn't see it to reconnect until I power-cycled the 6500.
Photo of Tim - W4TME

Tim - W4TME, Customer Experience Manager

  • 8684 Posts
  • 3262 Reply Likes
If you are having the Com port "in use" issue, which can affect the operation of any com port device, such as the FlexControl, there is an article in the HelpDesk that describes how yo reset the port reservations (in use flag) on com ports that are not actually in use.  https://helpdesk.flexradio.com/hc/en-us/articles/115000504463-Removing-In-Use-Com-Ports-for-Availabl...
Photo of Ed

Ed

  • 10 Posts
  • 0 Reply Likes
After several days or running V10.15.33 seems to cleared all problems.

Thanks for the replies

73  Ed K1EDG