Conversations

Photo of WA5YOM
Can't Register SmartLink
I cannot register SmartLink....."could not access SmartLink Server" I am using a Netgear C7800 with Upnp....it is setup properly, best I ...
  • WA5YOM, 39 minutes ago

  • 1 me too
  • 0 replies
  • Problem
Photo of WA5YOM
Slice master keeps resetting
I have Slice Master v0.10.5e and WSJT-X v1.9.1 running. WSJT starts and stops on it own.......while it is running all is good.....It appe...
  • 2 me toos
  • 8 replies
  • Question
Photo of WA5YOM
Frequency Drift
I have been experiencing a weird drift problem. I am running the latest Smart SDR. So far I have not noticed this with the latest IOS ver...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Question
Photo of WA5YOM
IPAD 4 Issues
IPAD 4 freezes and flickers back and forth between Slice A and B, I have already selected NET slow and reduced waterfall rate to the slow...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of WA5YOM
Smartlink stopped working
Smartlink stopped working....I llogged out and logged in..everything looks normal....but never connects...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of WA5YOM
dax driver error
: "An error has occurred while trying to open a DAX sound device. The following fault conditions may apply: - The DAX driver may not be p...
  • 3 me toos
  • 5 replies
  • Problem
Photo of WA5YOM
V2 remote no audio
I am trying my first remote connection from a Windows 10 system... No audio..I have checked the obvious....( I have audio on my iPhone).....
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Question
  • Answered
Photo of WA5YOM
Smarlink
Smartlink gave me a green light after the test (manual port forwarding ) but will not connect via smartlink through my iphone. Also, I ...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Question
  • Answered
Photo of WA5YOM
DXLab and WInwarbler RTTY
I cannot get Winwarbler to transmit RTTY, it works fine on CW, It toggles between transmit and receive, but no output. Thanks, Tim WA5YOM
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Question