Conversations

Conversations 1 - 20 of 95
Photo of N2TTA
4O3A Antenna Genius don’t follow by radio
Hello My antenna switch stop following by FlexRadio. Only manually control works. Radio and switch connected to the same network. Ant...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem
Photo of Larry Loen  WO7R
No Panadapter Signals. But WSJT-X and MixW2 see DAX info just fine.
Suddenly, today, I have no signals on my Panadapter.  Well, that's mostly true and is the main problem.  I miss my panadapter functionali...
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Problem
Photo of Pat N6PAT
Gave 2.4.9 a second try but it failed
I gave 2.4.9 a second try but no good. Running 6700 with Windows 8.1 Monitoring very strong CW using 2.3.9 and the meter is hitting +2...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Ray
Stuck in update mode
Tried to update my 6600M to 2.4.9 and it never completed the display just showed the 2 s meters and the power button was solid purple. We...
  • 3 me toos
  • 16 replies
  • Problem
Photo of K1UO - Larry
Need SSDR Ver 2.3.9 help with ASUS Router
I have tried multiple times to go from SSDR 2.2.8 to SSDR 2.3.9 but my ASUS AC88 router VPN that I use for connection to my remote does n...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of KC8P
Strange noise on 40m
I have noticed a really strange noise pattern this evening, most noticeable on 40m band.....it is on and off in cycles, the impulses are ...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
Photo of Jim Branson
Frequency step setting - different results with mouse wheel vs. dragging cursor
My step tuning is set for 100.   When I rotate the mouse wheel the radio will tune in 100 Hz steps.  If I place my mouse cursor in the pa...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
Photo of Goran SM6PPS
Remote problem
I am trying to use another owners radio to test SmartSDR 2.3.9 on Windows 7. If I ping the remote radio in a command prompt, I get aroun...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Martin Ewing AA6E
maestro cw monitor distortion
I'm running Maestro and a 6500 on 1.7.32.15.  I find that the CW monitor note is rather distorted, using either the internal speaker or h...
  • 2 me toos
  • 10 replies
  • Problem
  • Acknowledged
Photo of KM6CQ - Dan
6600 Keeps Rebooting, Endless Cycle. Any Ideas?
Friday night my Flex-6600 started rebooting itself. About every 60 seconds to a couple of minutes. I thought it might be computer relate...
  • 1 me too
  • 19 replies
  • Problem
Photo of K1UO - Larry
Upgrade to 2.3.9 loses "something" over my VPN
This is a remote 6600 and trying to use SSDR over the VPN which was flawless with 2.2.8. Now when connecting via 2.3.9, everything comes ...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Neil   N4FN
Enable DAX for TX
My  6400 just came back from Flex after the PEN upgrade. (I had done the heatsink issue before) It seems the mic profiles I had set up ar...
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Robert -- N5IKD
LED Lighting RFI
This is not a problem with the radio, but rather a problem with LED lighting. This video dramatically demonstrates the result on the wate...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Larry Williamson
Smartlink Not Opening at Remote location (Attached Video)
Rig-6500 with latest version Yesterday it opened and work great several times throughout the day. I have logged into the the home PC and ...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
Photo of jfischer
Problem with radio starting on wrong antenna, and have to hit XVTB and back to ANT1
I am having to hit Antenna and go to XVTB, and then back to ANT1, on the Flex 6600M. This has just started the last few days. It will hav...
  • 1 me too
  • 11 replies
  • Problem
Photo of Al Dewey
Problem with RCA TX1, RCA TX2, RCA TX3 Keying KPA500 Amp
Had 6600M about a week now.  Tried it with KPA500 amp today.  For some reason, RCA TX1, RCA TX2, and RCA TX3 are not keying.  I have them...
  • 1 me too
  • 18 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Lasse Moell
PSL1VOC-0.74
Just tried to power on my Flex 6500 and is greeted with the message Error PSL1VOC-0.74 Shutting down" What can I do? Is this fatal?
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
  • Acknowledged
Photo of K5ROX
Ethernet connection varies and disconnects, Flex please respond
I see other having same problem. I ran a 6300 for years and was always full Ethernet signal. Now have 6600 on same computer and signal va...
  • 4 me toos
  • 17 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Juan TG9AJR
Connection Lost
I have a new Flex 6600 with a Windows 10 Home up to date PC and SmartSDR ver 2.1.33, my radio is CAT wired to my router. Since maybe a da...
  • 1 me too
  • 12 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Ross Biggar
How to set up a radio Sport headset for good audio?
I have been receiving reports of poor audio, when using my 6700. Apparently the audio sounds like I am talking through a telephone. Can s...
  • 2 me toos
  • 2 replies
  • Problem