Conversations

Conversations 1 - 20 of 120
Photo of Mike
CPU Fan in Flex-6500 is down. Anyone please who can send a spare one?
I've asked already Eric K2CB if he has from his orders, but he sold all. Since I'm at Cyprus island, it still seems easier to get fan to ...
  • 2 me toos
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Brian Morgan VK7RR
Praise for Flex 6500
Just recently I have been without my Flex 6500 whilst it returned to its parents for a little treatment. In its place I have been using a...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Praise
Photo of W8ASA
6400 Power Button Continuous Flashing After Low Voltage Shutdown
I was transmitting FT8 (88 Watts Output). Suddenly, SDR Monitor indicated a voltage drop to 10.52 VDC, although my MFJ 4225MV showed 13.8...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Ed W2MKM
"Excess power detected on receiver"
Operating Flex 6400 on Win 10 Home v1803Smart SDR 2.3.7.110Simple all band vertical antenna and only antenna connected to Antenna 1 port ...
  • 2 me toos
  • 9 replies
  • Problem
Photo of Mark - WS7M
Figures...
So my 6600 came back from fan replacement 3 months ago.  Since then its been on 24/7.  It has been rebooted a couple times without issues...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of Michael Reid
Flex6500 and WSJT-X timing
In WSJT-X FT8, the WSJT-X clock and the computer clock correspond exactly, and correctly, to the WWV signal at 10 MHz.  The computer use...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Question
Photo of bahillen
On FT8 transmit audio cracks/pops Flex-6600
When running FT8 transmits pops/crack noise when. My radio is a Flex-6600 running SmartSDR 2.4.9, WSJT-X, 100watts. Power Supply is 50 am...
  • 2 me toos
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Larry Loen  WO7R
No Panadapter Signals. But WSJT-X and MixW2 see DAX info just fine.
Suddenly, today, I have no signals on my Panadapter.  Well, that's mostly true and is the main problem.  I miss my panadapter functionali...
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Problem
Photo of Paul - K6HR
First Panadapter Always Maximized?
I've been working on profiles for my 6700 under v 2.4.9. I get things the way I like them, and then save each profile. Upon loading any p...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Question
Photo of Oliver Saunders
Can't access local 10 meter repeater.
Local 10 meter repeater is loud and clear at my QTH. Followed published info about how to access it: input frequency, transmit offset, CT...
  • 2 me toos
  • 0 replies
  • Question
Photo of Andy - KU7T
Is DAX considered a client? Can I run it on 2 computers?
I know I could try it out, but this may be faster and I am away from my shack.  During JARTS I noticed that I am putting a lot of strain...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Question
Photo of Don - kx9q
Display frequency difference between WSJT and Flex 6xxx
I am running WSJT-x v1.9.1 with the Flex 6700.  I noticed over the past month a frequency difference where WSJT-x is reporting 14.074.000...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Question
Photo of Bob - W7KWS -
Android, Any questions?
The photo below was taken while I was sitting in my easy chair with a hot cup of coffee, listening and talking on our morning 80-meter ne...
  • 4 me toos
  • 5 replies
  • Idea
Photo of Don
SWR meter
What are the increments on the swr meter other than what is shown
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Question
Photo of Roger Cooke
Flashing red power switch
I have just received my new Flex 6600. Switched it on with a green flashing light on the power switch. This turned into a flashing red li...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Question
Photo of Barry Young
Mic Headset options for Flex Radio 6400
Best Headset Mic Options for Flex Radio 6400. Just wondering what Headset Mic options are avaliable for the Flex 6400. Thanks
  • 2 me toos
  • 14 replies
  • Question
Photo of Burt Fisher
Why does my S-meter on my 6400M show S-7 with a dummy load?
With a dummy load with no coax: 160 meters S6 80 meters S7 30 meters S3 20 meters S4 10 meters S2 6 meters S0
  • 2 me toos
  • 11 replies
  • Question
Photo of steve turner
Amber light on power switch
Hi guys My power switch is showing green in rx and red on tx on hf bands however when using the transvertor port the tx light is amber/...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Question
Photo of Andrew Thall
distorted tx audio on digital
After my 6300 has been on for a day (give or take) the transmit audio on FT8 becomes very distorted.  Turning the rig off and on fixes th...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
Photo of W1MSG
Safe amp tx
Will it be safe to connect the Palstar LA-1K directly to the TX connection on a 6400? I have always used the 704 buffer with my HF-2500 a...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Question