Conversations

Conversations 41 - 60 of 126
Photo of Juan TG9AJR
Connection Lost
I have a new Flex 6600 with a Windows 10 Home up to date PC and SmartSDR ver 2.1.33, my radio is CAT wired to my router. Since maybe a da...
  • 1 me too
  • 12 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Mike
6600 odd behavior
`Just noticed something odd on 17m.. As I tune up the band starting at 18068 the band is quiet when I get to 18085 the noise floor jumps....
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Question
  • Answered
Photo of Jim K4JAF
6400M upgrade to 2.1.33
Just let the 6400M upgrade to 2.1.33 and all went smoothly.  File was automatically downloaded to radio and installed with no problems.  ...
  • 1 me too
  • 19 replies
  • Praise
Photo of Rich McCabe
Smartlink Login
Not sure if there are issues with the Smartlink server or I am doing something wrong.  Flex sent me a 6600 to replace my failed 6600m.  I...
  • 1 me too
  • 17 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of jim WB5AAA
DAX problem
At this time I   have the TX stream       TX is red    and it has  DRIVER ERROR             What is the best way  to   fix  I a...
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Question
  • Answered
Photo of Greg K8CGS
Thank You!
I am new to Flexradio and new to the forum. I have enjoyed the wealth of knowledge so many have contributed, thank you, and read every ne...
  • 5 me toos
  • 11 replies
  • Praise
Photo of Mike, W8BE
6600 Update
                                                                               Dear Valued Customer, Happy New Year! Now that we...
  • 2 me toos
  • 26 replies
  • Praise