Conversations

Conversations 1 - 20 of 400
Photo of Ed Johnson
Transverter Issues 2.4.9 Flex 6400
When I went from 2.4.8 to 2.4.9 I am now getting transverter problems on my 144 MHz transverter.  It seems that the Flex thinks the radio...
  • 1 me too
  • 4 replies
  • Problem
Photo of Doug - K3TZR
ATU command issue
When I use Wireshark to watch the atu commands between my Flex-6500 and SmartSDR I see what seems to be a bug. Here's a sequence that I r...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Question
Photo of Doug - K3TZR
Incorrect command response to slice set 0 tx=0/1
When I send a command to change the state of TX on a Slice, the desired action takes place (i.e. TX is turned on or off) but the response...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Question
Photo of Tom Worthington
6600M API question
I've been experimenting with the API on my 6600M using Putty. Most of the commands execute as described however, whenever I try to send a...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Question
Photo of Rich McCabe
Why is this not wide mode?
I am curious what is going on here.  Typically I would expect the 6600 to kick into wide mode when you have a couple slices that are beyo...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Question
Photo of Mike Hoing
Dax IQ via Smartlink
DAX IQ stream are not working for me on V2.4.9. I get the rest of the Dax process but not IQ to feed Skimmers.   IT that by design or am...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Question
Photo of Doug - K3TZR
SmartSDR with an "M" model radio
Can anyone tell me the sequence of commands sent by SmartSDR (via the API) when it is started using an "M" model radio. Apparently, the ...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Question
Photo of Ed Johnson
The Radio Panel Has Disappeared
The radio panel no longer appears on my 6400 with latest software.  I can click on the icon for it and I get a plain white rectangle down...
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Problem
Photo of Ray Gustafson
SmartLink problem using IPad and IPhone
Need help setting up SmartLink for use with IPhone and IPad I have SmartLink set up on Windows PC running SmartSDR and it passed the co...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Question
Photo of Barry Young
Flex-6400 best way to do a Split
What is the best way to accomplish a split? Also I have a Maestro. Need to do splits on that as well. New to SDR... version 2.39
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Question
Photo of K3WR - Jim
Quick Record - No Audio on Playback
Prior to the ver. 2.4.9 update, I used to transmit recorded audio over the air and hear the recording while keying the rig.  Nice feature...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Question
Photo of Matt (K0KB)
Smart link down?
Appears the service is down again?  Having trouble connecting all morning but had no problems yesterday and all my network stuff appears ...
  • 1 me too
  • 17 replies
  • Problem
Photo of Gary L. Robinson
SmartSDR FlexLib Documentation has gone bye bye ...
Ever since the NEW Flex website design was introduced the SmartSDR FlexLib .NET API documentation link on the SmartSDR Wiki does not work...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Question
Photo of VE6WZ
Remote Sidetone
Will the new 2.4.9 update with DAX available via Smartlink allow me to hear my CW sidetone from my remote station when keying the radio w...
  • 2 me toos
  • 5 replies
  • Question
Photo of henrylance
How to re-set Smart Link and Smart SDR info
Thanks to the Dark WEB  I need to change my email login info, and password.  Is there any way to access your account info to make such ch...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Question
Photo of Buford, W4HVW
cant connect remote radio with maestro.
I have two 6300s one at home and one at my remote site. I am presently at the remote site. I can access either radio with SmartSDR. Howev...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Chas
Spots studder when using DXLab with 6400 or 6600M
All spots are working with these radios and DXLab. However, about once a minute the callouts disappears off the panadapter for a split se...
  • 2 me toos
  • 13 replies
  • Question
Photo of Wlodzimierz Tomczyk
Suddenly lost sounds in Maestro
I was operating remotely using Maestro and suddenly I lost all sounds. Rebooting did not help. After long PWR push reboot and shutting do...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Problem
Photo of Justin
DAX audio gone completely
When installing 2.4.9 I had a DAX audio error screen appear. After rebooting the PC it was still there so removed the DAX audio list form...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Question
Photo of Ed Johnson
Adjusting CTCSS Level
In the Flex 6400 using the latest SmartSDR and a 2 meter transverter, when I activate CTCSS in NFM mode the deviation is almost 5 KHz and...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Question