Conversations

Conversations 1 - 20 of 80
Photo of Ben Sinclair
D-Star Transmit Issue
I'm using a Flex 6300 and a newly constructed Elecraft XV144 transverter, and am trying to connect to the local D-Star repeater, but am n...
  • 3 me toos
  • 18 replies
  • Problem
Photo of Ron Parsons
D-Star Repeater problem -- Simplex OK
I have installed the Flex D-Star dongle on my Flex-6500. Simplex operation works except that the callsign extension and Message do not pr...
  • 5 me toos
  • 18 replies
  • Problem
  • Acknowledged
Photo of KM6CQ - Dan
6600 Keeps Rebooting, Endless Cycle. Any Ideas?
Friday night my Flex-6600 started rebooting itself. About every 60 seconds to a couple of minutes. I thought it might be computer relate...
  • 1 me too
  • 19 replies
  • Problem
Photo of Kent Hufford
DSTAR HF VOICE ISSUES
I am the NCS of the International DSTAR HF Testing Net that meets 5 times a week. I’ve been doing this for over 4 years. I have a ICOM ...
  • 5 me toos
  • 11 replies
  • Problem
  • Acknowledged
Photo of James Skala
Distorted TX DAX audio
Radio Flex 6300 / SmartSDR 2.0.17 / OS Windows 10.  I have a remotehams remote that I provide to other hams.  Every couple days I have be...
  • 4 me toos
  • 22 replies
  • Problem
  • Acknowledged
Photo of Tom Teague
Heatsinks are falling off in 6400 and 6600 models.
As part of the Product Enhancement Notification (PEN) or Recall.  If you want to know where to look to see if both of your heatsinks are ...
  • 4 me toos
  • 48 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Pat N6PAT
SmartSDR CAT v2.3.7 crash
Upgraded 6700 to 2.3.7 a few days ago and all was well until last night. I was monitoring CW QSO's when a very loud tone came through my ...
  • 2 me toos
  • 6 replies
  • Problem
  • Acknowledged
Photo of NA7AA Tom
Did you know you can not backup Profiles on a 6600M?
No way to backup Profiles on a 6600M
  • 1 me too
  • 20 replies
  • Problem
Photo of Jon - KF2E
6600 no received signals and S9 +10 noise floor
Let me start that I have already opened a support ticket on this. In the mean time I thought I would see if anyone else had an idea. Yest...
  • 1 me too
  • 6 replies
  • Problem
Photo of Paul W5PF
S9+ Noise on all bands in all modes
My radio is the 6600 running SSDR V 2.1.32. This morning the rig was working fine. I left it running and this afternoon I saw a station s...
  • 2 me toos
  • 5 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Cal Spreitzer
Flex 6600 Diversity RX Problem
My Flex 6600 works fine with a single slice using Ant-1 or RX-A.  The noise floor is down around -125 (picture 1 is RX-A and picture 2 is...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Trevor-EI2GLB
DAX IQ Judder
Hi I am having a problem with DAX IQ into CW skimmer, I get judder in the skimmer window, hard to describe what I mean so I have uploaded...
  • 1 me too
  • 8 replies
  • Problem
Photo of Juan TG9AJR
Connection Lost
I have a new Flex 6600 with a Windows 10 Home up to date PC and SmartSDR ver 2.1.33, my radio is CAT wired to my router. Since maybe a da...
  • 1 me too
  • 12 replies
  • Problem
  • Solved
Photo of Dave Gipson
6600M Transmit Stays On
I have a G5RV attached to ANT2 and my A3S w/40M on ANT1. 10,15,20,40 operate on ANT1 and the others on ANT2. I've been working a lot of W...
  • 1 me too
  • 9 replies
  • Problem
Photo of Ria - N2RJ
How do I determine what is causing SmartSDR to run "choppy?"
Sometimes SmartSDR for iOS seems sluggish. It's usable but it's not as "flowing" as the desktop version, and sometimes there are audio dr...
  • 3 me toos
  • 13 replies
  • Problem
Photo of Cal Spreitzer
SSDR IOS ISSUE
Running SSDR IOS on a IPad Air Mini 4 (Version A2.3.0.0.53)  with a new Flex 6600.  Since updating to the 6600 there is a artifact left o...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Cal Spreitzer
6600 Lost Connections
New Flex 6600 running SSDR v2.1.34 (Windows 10) has experienced a few lost connections for unknown reasons?   The radio reboots on it's o...
  • 4 me toos
  • 9 replies
  • Problem
  • In Progress
Photo of Ross Biggar
Problem --6700 with a high noise level
My 6700 has suddenly developed an S6 noise level , from a normal level of S3. the screen is showing about -108.  This noise level is stil...
  • 1 me too
  • 7 replies
  • Problem
Photo of Mike
Flex 6600 blinked off
My 6600 when I did a software upgrade to the current newest version 2.1.32 blinked off and both the radio and Maestro had to be reconnect...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Problem
Photo of Bruce WB3BW
D-Star Problem with 6500
Attempted to setup DSTAR simplex mode today but it acts like the ThumbDV dongle isn't working correctly.  Followed the directions precise...
  • 1 me too
  • 15 replies
  • Problem
  • Acknowledged