Conversations

Photo of Bob
Quick record or XVTA
I am setting up an EV RE320 on my 6400M (it does work, no problem). Does recording on Quick Record give me a true rendition of how I soun...
  • 1 me too
  • 3 replies
  • Question
Photo of Bob
Lost my profile settings
The transmit EQ has reverted to Default. Can I retrieve my profile settings from the profiles window? Or any other way? Don't know why th...
  • 1 me too
  • 5 replies
  • Question
Photo of Jamie WW3S
multiple crashes
had multiple (25+?) crashes this weekend on my new Flex 6600 during the RTTY WPX contest. Running ver 2.4.9 with a Maestro and N1MM+, set...
  • 2 me toos
  • 17 replies
  • Problem
Photo of Bob
First FHM-2 Audio Report
I finally got my 6400M on the air. I have been mostly listening since getting the radio about 4 weeks ago but all the while trying to get...
  • 3 me toos
  • 4 replies
  • Praise
Photo of Bob
6400m audio problem on FDX monitoring
Hi all  What am I doing wrong? Using FDX to set up profiles and the sound quality is like I am in a huge echo chamber or a special amplif...
  • Bob, 7 months ago

  • 1 me too
  • 0 replies
  • Question
Photo of Bob
Working from an external monitor
Loving my 6400M. Just hooked up an external monitor using the HDMI output on the back of the radio. Is there any way to work from the mon...
  • 1 me too
  • 2 replies
  • Question
Photo of Bob
Filter indicator
I cannot get the blue filter indicator around the slice bar on 40 meters. Changing filter width either from the pop up or pushing the but...
  • 1 me too
  • 1 reply
  • Problem